Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik yapılar pek çAlright avantaj sunması sebebiyle daha yaygın bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Bu avantajlar kısaca şu şekilde sayılabilir:

Prefabrik evler ise daha çOkay fabrikada hazır olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve fiyat anlamında uygun yapılardır.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en uygun modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev yaptırabilir miyim?

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan ev prepareını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Her iklimde enerji tasarrufuyla kullandıkça kazandırır. İmarlı arsaya prefabrik ev nasıl yapılır?

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ilgili endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere göre inşa etmek için sizinle birlikte çalışırız.

Bu, tamamen prefabrik bir projeye bağlı kalmaksızın inşaat sürecinin bir kısmını kolaylaştırmaya gardenımcı olan bir yöntemdir ve sıhhi tesisat gibi diğer altyapıların kurulumunu içerir.

Arsanızda inşa edilen prefabrik hazır evler zamanla değer kazanır ve daha prefabrik ev modelleri yüksek inşaat ve malzeme kalitesine sahiptirler.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç prepareını değiştirme avantajı da sağlıyor.

Çok iyi ısı ve ses yalıtım özelliklerine sahip olan prefabrik evler soğuk hava şartlarına karşı koruma sağlarken deprem gibi doğal afetlere prefabrik ev fiyatları karşı dayanıklı olmasıyla da güvenli bir kullanım oluşturuyor.

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin iklim şartları dikkate alınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en iyi ergonomide kullanılır.

Konteynerden birçAlright ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev prefabrik ev fiyatları olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve contemporary konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Öncelikle prefabrik evler, geleneksel inşaat yöntemlerine kıyasla daha hızlı prefabrik ev modelleri bir şekilde inşa edilebilmektedir. Bu durum, prefabrik ev yapımı sırasında hem zaman hem de işçilik maliyetlerinden tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak prefabrik ev fiyatları betonarme evlerden çAlright daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise ten santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Report this wiki page